De Stadsherberg

Geniet van de zon en zilte zeewind tijdens een strandwandeling

Een oude stadsherberg gecombineerd met comfortabele 3* hotelkamers gelegen in een rustig, pittoresk dorpje aan een van de mooiste en schoonste stranden van Nederland.

Verken wandelend of fietsend de streek langs kleine landwegen, kreken en uitgestrekte polders.
De Stadsherberg is een uitstekende uitvalsbasis om op pad te gaan. Of u nu houdt van strand, natuur of cultuur: u vindt het allemaal op steenworp afstand!

U kunt bij ons, tijdens uw verblijf, fietsen huren. Deze zijn beperkt beschikbaar, reserveren noodzakelijk!
Prijs: €7,50 per fiets/per dag.

 

U kunt langs de kustlijn eindeloos wandelen en bij eb loopt u langs het ongerept natuurgebied het Zwin van Zeeuws- naar Belgisch Vlaanderen. De twee aantrekkelijkste winkelsteden van beide landen, Sluis en Knokke, zijn vlakbij. Behalve de landsgrens kunt u ook de natuurlijke grenzen opzoeken en met de fietsveerboot de Schelde overvaren om te gaan (schier-) eilandhoppen op Walcheren. Vlakbij kunt u ook deltavliegen, paardrijden, tennissen, golfen of zeilen. Een weekendje weg of een gevarieerde vakantie is zo gevuld. Het dorp is geflankeerd door het toeristische Cadzand, het historische Groede en het bruisende vissersdorp Breskens.

Op de fiets geniet u nog meer van de Zeeuwse natuur

Ons hotel ligt op 2 km van de zee, net ver genoeg van de seizoensdrukte en vakantie resorts, maar toch dichtbij genoeg om er met de fiets of te voet naartoe te kunnen.
Bij ons komt u niet terecht in een groot, onpersoonlijk hotel maar in een kleinschalig café/restaurant/hotel gerund in een familiale sfeer!

Honden en kinderen zijn bij ons van harte welkom!